Joan Valls Arquitecte - Arquitecte cases, Arquitecture oficines, Arquitecte de estructures
Castellano Català
Joan Valls Arquitecte - Arquitecte cases, Arquitecture oficines, Arquitecte de estructures
Inici Empresa i Serveis Projectes Ubicació Contacte
Joan Valls / Empresa

Carrer de Tossa de Mar, 3
08720 Vilafranca del Penedés
Barcelona . Espanya

T. 690028620

Email:
info@joanvallsarquitecte.cat
 
  

Joan Valls estudi d’arquitectura, desenvolupa, des de l’any 72, la seva activitat en els camps de l’Arquitectura, d’urbanisme, la gestió immobiliària i la construcció.

Al llarg dels anys s’ha adquirit una amplia experiència en tots els camps, ja que a més de l’activitat de l’estudi d’arquitectura, s’ha treballat en l’administració publica, Ajuntament de Vilafranca del Penedès (any 80-89) i en càrrecs de responsabilitat en el departament de projectes i immobiliari en empreses punteres de l’àmbit immobiliari a Espanya. Vertix (any 89-93), immobiliari Colonial (any 93-98) i Procam (98-2010).

El nostre equip pot actuar en tots els àmbits relacionats amb l’arquitectura i Urbanisme,

+ ARQUITECTURA: Obra nova, rehabilitació, reformes, de tot tipus de pressupost. Responsabilitzant-se de tot el procés que va des de la planificació i disseny de projectes d’arquitectura , fins a la gestió de cada etapa del procés constructiu de tot tipus d’obres: Habitatge, oficines, industrial, equipaments.

+ URBANISME: Plans i projectes d’ordenació del territori i la posterior gestió urbanística (plans parcials, plans especials, reparcel·lacions, amb tota la complexitat tècnica, legal i de relacions en les diverses Administracions amb competències en l’ urbanisme.

+ OBRA CIVIL: Redacció, tramitació i construcció de projectes d’urbanització o de actuacions puntuals com places, vials i espais lliures.

+ GESTIÓ IMMOBILIÀRIA: Representar els interessos dels clients, des del particular fins les grans corporacions financeres, en el desenvolupament dels actius patrimonials: edificis, obres en curs, solars, sols pendents de tramitació urbanística, de manera que es pugui tenir coneixement en tot moment de les actuacions que cal portar a terme per consolidar el valor de l’actiu. 

+ ADMINISTRACIÓ: Tramitació de cèdules d’habitabilitat, certificat de idoneïtat tècnica ITE, valoracions, legalitzacions, informes tècnics.

Disposem d’un equip de col·laboradors especialistes en tots els camps de l’arquitectura, l’urbanisme i la gestió, que ens permet fer front a un ampli espectre d’encàrrecs donant un servei proper al client i de la màxima solvència professional.

Col·laboradors: Masachs SCP, Arquitectura. Joan Freixedas, aparellador, Cabezas&Gongora, estructures, Monforte&Pueyo, arquitectes. Alba Duran arquitecte, Oriol de la Cruz, arquitecte tècnic, S3e enginyeria instal·lacions.

 


 
 
 

Joan Valls Arquitecte . Carrer de Tossa de Mar, 3 . 08720 Vilafranca del Penedés . Barcelona . Espanya . Nif. B63103113 . Mapa Web . Nota Legal . Produït per Anunzia
arquitecte cases, arquitectura oficines, arquitecte d'Estructuras, arquitectura de la llar, arquitectura sostenible, disseny interiors, estructures de formigó
Joan Valls Arquitecte - Arquitecte cases, Arquitecture oficines, Arquitecte de estructures